en-USnl-NL
en-USnl-NL
Zoeken

Siemens Simatic S7 en LOGO!

 

De Siemens Simatic S7 is een controller die voor verschillende toepassingen kan worden gebruikt.

 

De Siemens S7 kan door ons op afstand worden gemonitord. De mogelijkheid om de Siemens S7 op afstand te monitoren wordt door een aantal van onze klanten gebruikt.

Via de webapplicatie kunt u alarmen instellen, op de verschillende variabelen die worden uitgelezen. Per toepassing is dit verschillend. De meetwaarden worden gepresenteerd via een web applicatie. Deze zijn ook via uw smartphone op te vragen.

Het remote monitoring systeem voor de Siemens Simatic S7 wordt plug-and-play afgeleverd en is direct klaar voor gebruik. U geeft aan ons de adressenlijst door en wij stellen voor u de configuratie op.

 

Een aantal van onze klanten maakt gebruik van de Siemens S7 waarbij wij de remote monitoring functionaliteit leveren. Hierbij een overzicht van de verschillende toepassingen.

 

De door Plantsystems Europe ontwikkelde zelfrijdende ligwieders op zonnepanelen worden aangestuurd door een Siemens S7. Deze wordt op afstand gemonitord, waarbij de opbrengst van de zonnepanelen, de status van de accu en de verrichtingen van de ligwieder draadloos worden doorgegeven (zoals rijsnelheid, afgelegde route, werktijd en rusttijd). Wilt u zien hoe de ligwieder werkt, klik dan op de foto van de ligwieder voor een film

 

 

 

Door Eekels pompsystemen wordt de status van een aantal pompen op afstand gemonitord. De prestaties van de pomp, maar ook afwijkingen in gedrag, worden direct gemeld. Met behulp van historische gegevens kunnen trends worden vastgesteld.

 

 

Door Energyst Rental Solutions worden chillers (koelinstallaties) via een Siemens S7 op afstand gemonitord. Niet alleen de chiller maar ook andere "randapparatuur" kan worden uitgelezen via de Siemens S7 en op afstand gemonitord.

 

Wilt u meer lezen over de oplossingen die wij kunnen bieden? Wij denken graag met u mee.


 

Neem contact op