en-USnl-NL
en-USnl-NL
Zoeken

Wie zijn wij

 

De mensen

Wij zijn een groep gemotiveerde jonge mensen, die de nieuwste technologische ontwikkelingen op de voet volgt. Door een hoog kennisniveau en korte lijnen kunnen we snel reageren op nieuwe vragen vanuit de markt.

 

Onze werkwijze

We werken volgens het principe “no cure, no pay”. Als we geen oplossing kunnen bieden dan hoort u dat van ons en anders lossen wij het op.

 

Hoe is het allemaal begonnen

“Ik heb een probleem”.

“Ik heb ruim 200 mobiele silo’s, gevuld met droge mortel. Deze zijn allemaal ingezet, ik kan nazoeken waar ze staan maar ik heb geen idee wat de actuele inhoud is. Als een klant belt met de vraag of wij droge mortel kunnen leveren dan moet ik nee-verkopen, terwijl ik weet dat er wel ergens bij een klant een silo staat die leeg is, alleen ik weet niet waar. Kunnen jullie er voor zorgen dat ik inzicht krijg in waar een silo staat en wat de actuele inhoud is”.

Met deze vraag van de directeur van MegaMix, leverancier van droge mortel (een basisbestanddeel voor cement), is het allemaal begonnen. Het was 2006, de bouw was booming, maar er was geen systeem beschikbaar waarmee op afstand de inhoud van de silo’s kon worden gemonitord.

Dit systeem hebben wij ontwikkeld.

Helaas kwam de crisis en zakte de vraag in de bouw helemaal in. Het inhoud meetsysteem voor silo’s is maar beperkt ingezet, maar de basis voor een remote monitoring systeem was gelegd.

Wat in de afgelopen 10 jaar is veranderd, is dat wij ons nu richten op andere markten, zoals het monitoren van aggregaten, koelinstallaties en machines, op eenvoudige en complexe vraagstukken.

Wat niet is veranderd, is onze passie om te zoeken naar oplossingen.

 

Onze passie

Ons specialisme is remote monitoring. Daar ligt onze passie. Wij onderscheiden ons op dit terrein door kennis. Wij denken mee en zoeken samen met u naar een oplossing.

 

Ons motto

Sinds onze oprichting houden wij ons maar met één ding bezig: informatie die ver weg is brengen we dichtbij. Ons motto is: “meten veraf, controle dichtbij”. En dat zo eenvoudig mogelijk. En naar de wensen van de klant.

 

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

 

 

Neem contact op